Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
FOTO: Moderátor TV JOJ Ján Mečiar sa pochválil veteránskou krásavicou
Zdielať na

FOTO: Moderátor TV JOJ Ján Mečiar sa pochválil veteránskou krásavicou

PIEŠŤANY / Láska k starým autám priviedla známeho moderátora TV JOJ Jána Mečiara na prestížny zraz veteránov do Piešťan. Po prvýkrát tam ale prišiel ako účastník, aj so svojou červenou krásavicou.

V minulosti sa už vo vychýrenom kúpeľnom meste konali súťaže o najkrajší automobil Concours d Elégance. Dnes si záujemcovia môžu pozrieť veteránov z rôznych období. Tento rok sa na podujatie Piešťanské zlaté stuhy prihlásil rekordný počet automobilov, konkrétne 60.

Podujatie začína vo štvrtok a končí v nedeľu. Počas predĺženého víkendu je pre veteránistov, ale aj len zvedavcov pripravené atraktívny program. Najlákavejším je pre mnohých práve jazda mestom Piešťany a prehliadka automobilov na Kúpeľnom ostrove s vyhodnotením najkrajších veteránov.

Medzi zúčastnenými je tento rok aj náš kolega z TV JOJ, ktorého môžete poznať z obrazovky - Ján Mečiar. "Je to jedna z najprestížnejších veteránskych akcií na Slovensku. Chodím sem každý rok, ale väčšinou moderovať. Teraz prvý rok sme vytiahli našu krásavicu Corvette a sme účastníci," povedal moderátor. "Je to moja záľuba už dlhé roky a veľmi dlho sa poznám aj s týmto veteránistami. Často sme chodili na rôzne akcie spolu. A prečo staré autá? Oni sú jednoducho krásne, tak preto," dodal s úsmevom moderátor. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy