Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Skur.... Slovan, kričali fanúšikovia v Bratislave
Zdielať na

Skur.... Slovan, kričali fanúšikovia v Bratislave

Štáb TV JOJ sa vmiesil do davu fanúšikov Spartaka Trnava, keď pochodovali po Bratislave. Ponúkame vám necenzurovaný záznam, vrátane záberov vo chvíli, keď museli zasiahnuť policajti, lebo sa objavili „ultrafans“ Slovana.

Pozrite si štvorminútový necenzurovaný záznam pochodu, ktorý v nedeľu otriasol Bratislavou. Centrom mesta – od hlavnej železničnej stanice až po štadión Artmedie v Petržalke – kráčalo vyše 1500 fanúšikov z Trnavy. Upozorňujeme, že záznam obsahuje aj vulgárne skandovanie a zásah polície.

Desiatky policajtov v uniformách, ťažkom odeve, ba dokonca aj policajné obrnené vozidlo – to všetko si pripravila polícia v Bratislave v nedeľu. Vopred bolo známe, že mestom chcú pochodovať radikálni fanúšikovia trnavského Spartaka, ktorý hral ligový zápas s domácou Artmediou. Práve trnavskí fanúšikovia sú však známi svojím vyčíňaním a majú na svojom konte nejednu bitku a vandalizmus.

Spolu so sprievodom policajtov a novinárov kráčalo asi 2000 ľudí centrom Bratislavy. Dav úplne ochromil dopravu na hlavných uliciach. Rovnako ako pred zápasom to vyzeralo i po ňom. Keďže hostia prehrali, polícia posilnila svoju výzbroj. Situáciu napokon zvládla napriek tomu, že ešte počas prvého pochodu vnikla na námestí SNP medzi Trnavčanov skupinka fanúšikov bratislavského Slovana. Tí sú opäť známi ako radikáli. Okamžite sa ozvali policajné sirény a ťažkoodenci museli zasahovať, aby udržali poriadok.

Po celý čas kráčal v dave aj náš štáb, ktorý nakrútil autentické zábery, tie však nie sú vhodné pre deti.

Zdielať na

Najčítanejšie správy