Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lopty, dresy a rôzne pomôcky pre malé kluby. Začína úspešný projekt Futbalová žatva
Zdielať na

Lopty, dresy a rôzne pomôcky pre malé kluby. Začína úspešný projekt Futbalová žatva

BRATISLAVA / Futbal je pre mnohé deti číslom jeden. S loptou na nohách vyrástli celé generácie a nezmenila to ani doba počítačov. Aj tento rok Nadácia TV JOJ v spolupráci s Nadáciou EPH pripravila projekt so zaujímavými novinkami. Ako vždy ide o podporu pre malých a talentovaných futbalistov na celom Slovensku.

Nadácia TV JOJ po mimoriadne priaznivom ohlase v predchádzajúcich ročníkoch prináša v spolupráci s Nadáciou EPH a technickou podporu Slovenského futbalového zväzu už tretí ročník Futbalovej žatvy, zameraný na podporu športovo talentovaných detí z celého Slovenska. Šancu získať futbalové dresy a športové vybavenie má prvých 70 klubov, ktoré najrýchlejšie vyplnia prihlášku, najneskôr do 25.08.2017.

Projekt je určený pre futbalové oddiely, ktoré sa venujú minimálne dvom detským alebo mládežníckym družstvám a dievčenské futbalové družstvá, ktoré majú minimálne 1 družstvo registrované v súťaži. "Prihlásiť sa môžu len tie kluby, ktoré nedostávajú pomoc v rámci Slovenského futbalového zväzu. Žatva je určená všetkým klubom, nedávame prednosť žiadnemu kraju. Za posledné dva roky je najviac žiadateľov v Žilinskom kraji," povedal správca Nadácie TV JOJ Vladimír Fatika.

Do 31. augusta 2017 budú vyhodnotené zaslané prihlášky. Informácie o vybraných kluboch budú dostupné na stránkach www.nadacia.joj.sk Do 31.10.2017 budú športovým klubom odovzdané vecné dary. "Máme veľmi dobrú odozvu z minulých ročníkov, za posledné ročníky dostalo veľa klubov dresy a rôzne tréningové pomôcky, kuželky, lopty a podobne. Nadácia EPH do toho vrazila dosť úsilia. Do budúcnosti sa chceme zamerať na dievčenský futbal a motivovať dievčatá, aby sa rozbehali po trávnikoch," povedal z Nadácie EPH Gabriel Beer.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy