Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Andrej Kiska oznámil na Facebooku radostnú správu
Zdielať na

Andrej Kiska oznámil na Facebooku radostnú správu

BRATISLAVA / Slovenský prezident Andrej Kiska sa stane opäť otcom. S manželkou Martinou čakajú spolu tretie dieťa. Z prvého manželstva má Kiska dve dospelé deti. Radostnú novinu oznámil prezident cez sociálnu sieť.

Andrejovi, Natálii, Veronike a Viktorovi pribudne ďalší súrodenec. Ako prezident zverejnil na sociálnej sieti, pohlavie bábätka poznajú ale prezradiť ho nechcú. 

Prezident má 54 rokov. "Milí priatelia, chcem sa s vami podeliť o úžasnú novinku. V auguste sa naša rodinka rozrastie o ďalšieho člena. Všetci sa nesmierne tešíme. Často dávame ruku na mamičkino bruško a s napätím čakáme, koho z nás kopne. A či vieme, či to bude chlapček alebo dievčatko a aké bude mať meno? Áno, vieme, ale ešte to neprezradíme :-) Držte nám prsty," napísal prezident. 

Po zvolení manžela za prezidenta Kisková avizovala, že chce zostať v úzadí a venovať sa rodine. Na inaugurácii sa ukázala. Počas prvých mesiacov po zvolení ostala spolu s deťmi žiť v Poprade. Manžela nesprevádza na služobných cestách. Svoj prístup ešte pred voľbami vysvetľovala takto: "Vzhľadom na to, že ani jeden z posledných slovenských či českých prezidentov nemal maloleté deti, je potrebné k tejto situácii pristupovať s citom a uvedomiť si, že deti matku potrebujú.“

Desaťnásobný otec Boris Kollár a 4-násobný Richard Sulík prírastok prezidentovi do rodiny doprajú, i keď Boris Kollár cíti miernu konkurenciu. "Začínam mať z neho obavu, lebo je to jeho piate dieťa. Takže je už na polovičke môjho stavu. Len mu nedoporučujem, aby išiel mojou cestou, lebo ho pani manželka asi dobre skára," povedal Kollár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy