Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
V bratislavskej Inchebe je výstava Coneco
Zdielať na

V bratislavskej Inchebe je výstava Coneco

BRATISLAVA / Už neuveriteľných 27 rokov sa schádzajú stavebníci nie len z celého Slovenska, ale aj Európy v bratislavskej Inchebe. Výstavisko otvára svoje brány najväčšej kontraktačnej prezentácie u nás - Coneco.

 "Dnes si už môžu zákazníci ovládať domácnosť tabletom alebo smart mobilom na diaľku. Sú tu dvere, ktoré už nie sú na kľúč, ale stačí vám len odtlačok prsta," hovorí Alena Čermáková, hovorkyňa Incheby.

Toto stavebno-prezentačné podujatie, ktoré potrvá do soboty je jedinečnou príležitosťou pre ľudí, ktorí chcú stavať alebo už stavajú či rekonštruujú. Môže im to ušetriť množstvo času pri hľadaní materiálov, ktoré sú na Inchebe skutočne pod jednou strechou.

V niekoľkých halách bratislavského výstaviska sa však stretávajú takmer všetky odvetvia stavebnej profesie. Stavbári, okenári, murári, tesári, vodári, kurenári, či elekrikári. Všetci ponúkajú svoje riešenia.

38. ročník veľtrhu CONECO, 27. ročník veľtrhu RACIOENERGIA a 4. ročník výstavy VODA

Veľtrhy CONECO - RACIOENERGIA - PASÍVNE DOMY - DREVOSTAVBY - VODA 2017 každoročne prinášajú nové trendy v stavebníctve i v architektúre. Pod jednou strechou nájdete všetko potrebné pre stavbu a rekonštrukciu – od stavebných materiálov, cez okná, dvere, strechy, podlahy, klimatizácie, elektroinštalácie, sauny, vírivky, garážové brány až po zariadenie do záhrady. Ponuku dopĺňajú nové revolučné materiály, ktoré zabezpečia úsporu energie, inteligentné elektroinštalácie, ale aj bohatý sprievodný program plný rád a odporúčaní. Špecializovaná sekcia s názvom VODA pre zmenu predstavuje riešenia zamerané na udržateľný rozvoj, protipovodňové opatrenia, či podporu v oblasti vodného hospodárstva..

Súvisiace články

Najčítanejšie správy