Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zrážku s kamiónom neprežil mladý muž v aute
Zdielať na

Zrážku s kamiónom neprežil mladý muž v aute

GALANTA / Tragická dopravná nehoda sa stala neďaleko Galanty. Zrážku s kamiónom neprežil mladý muž v osobnom aute. Z kamióna vytiekli na cestu stovky litrov nafty.

Kamión išiel smerom od Dolnej Stredy do Galanty. Auto približujúce sa oproti nemu zrazu prešlo do protismeru. Nasledoval náraz.

Osobné auto sa s kamiónom zrazilo na rovnom úseku cesty. Vodič osobného auta zrážku neprežil. "Z presne nezistených príčin prešiel vodič osobného motorového vozidla do protismeru, kde sa čelne zrazil s nákladným motorovým vozidlom," povedal riaditeľ ODI Jozef Bicsan.

Na mieste mŕtvy

Po silnom náraze zostalo osobné auto úplne zničené. Tridsaťjedenročný muž nejavil známky života. Pomôcť mu nedokázala ani privolaná posádka záchranky.

Vodič kamióna sa nezranil. Z hrôzy, ktorá sa mu odohrala pred očami bol ale v šoku. Nebohého muža museli z vraku vyslobodiť hasiči.

Litre nafty

Záchranné zložky mali plné ruky práce aj s odstraňovaním ekologickej havárie. Pri nehode sa na kamióne poškodila palivová nádrž a na cestu vytieklo asi 1 000 litrov nafty. Ďalších takmer 300 litrov zachytili hasiči. "Z kamióna vtekali prevádzkové kvapaliny, ktoré jednotka zachytávala do zberných nádob," povedal veliteľ hasičov Erik Nagy.

Na mieste bol redaktor Pavol Janič:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy