Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Našli sme portál, kde by nakúpil aj strýko držgroš
Zdielať na

Našli sme portál, kde by nakúpil aj strýko držgroš

BRATISLAVA / V týchto neistých časoch, kde každý hľadá možnosti ako ušetriť, či optimálne nakúpiť, prichádza portál jaspravim.sk (prvý svojho druhu na Slovensku na pomoc).

Či  ste malá firma a chcete ušetriť alebo ste veľká firma a chcete ušetriť ešte viac, prostredníctvom jaspravim.sk môžete ponúkať svoje produkty, či služby a zároveň ich aj od iných predajcov nakupovať.

Kliknite, vyberte si z tisíciek ponúk tú, ktorá najviac vyhovuje vašim požiadavkám a jednoduchým klikom objednajte. Nespornou výhodou je, že nemusíte vybavovať žiadne zmluvy! Jaspravim vám po objednávke jednoducho a rýchlo vystaví faktúru, ktorú zaplatíte. Vaše  peniaze drží stránka  jaspravim.sk u seba v  tzv. bezpečnej zábezpeke až dovtedy, kým nebude Vami objednaná služba dodaná.

Logo za 20-cku?

V súčasnosti sa stali webstránky, vlastné blogy, či Facebook stránky bežnou realitou. Ceny  za zrealizovanie daných služieb, vďaka rôznym šablónovým a na ovládanie relatívne jednoduchých foriem, klesli niekoľkostonásobne.
Na stránke nájdete bežne ponuky na jednoduchšie grafiky, logá, prepisy textov, či preklady od 5 EUR.

Čo kedysi stálo tisícky korún, dnes bežne zoženiete za pár desiatok EUR.

Ako je to možné?

Ceny si  za svoju prácu stanovuje každý predajca sám. Systém hodnotenia na stránke zase kupujúcim povie, či dodáva svoje služby kvalitne a či korektne spĺňa svoju čast podmienok "dealu", ktoré si predajca sám stanovil.

Stránka, ktorá zmenila spôsob nakupovania služieb na webe  sa stala  miestom pôsobenia kreatívcov, freelancerov, ktorí prešliapávajú cestu "novej dobe".

Viac o jaspravim.sk tu:

Nákupy služieb bez rizika tu:

www.jaspravim.sk

Najčítanejšie správy