Skoro jasno
14°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Marek bol nezvestný tri dni, vrátil sa domov
Zdielať na

Marek bol nezvestný tri dni, vrátil sa domov

KOSTOLIŠTE / Marek, ktorý bol tri dni nezvestný, sa vo štvrtok ráno vrátil domov. Mladík sa údajne vozil vo vlakoch. Zrejme sa bál rodičov, pretože zistili, že stávkuje a má rôzne podlžnosti.

Sedemnásťročný Marek odišiel ešte v nedeľu okolo 6 hodiny ráno z domu a išiel v obci Kostolište, z ktorej pochádza na autobus. Vo vedľajšom meste v Malackách vystúpil a išiel na vlak do Bratislavy.

Vypnutý mobil

Na Devíne, v Devínskej Novej Vsi totiž praxuje ako čašník. Svojej mame sa ozval okolo obeda, s tým že večer príde domov. No odvtedy sa neozval a  telefón mal vypnutý. Druhý deň ráno ho videli v jednom z podnikov priamo na autobusovej stanici v Malackách.

Tam si dal kofolu a odišiel. Až do štvrtku nemal o ňom nikto žiadnu správu. Po chlapcovi pátrala nielen rodina, ale aj kamaráti. Jeho strýko vylepoval plagáty s jeho fotografiou po celom Záhorí a dokonca aj v bratislavskej Dúbravke.

Má podlžnosti

Marek sa zrejme bál rodičov, pretože zistili, že stávkuje a má rôzne podlžnosti. Podľa jeho slov mal cestovať vlakmi. Dokonca bol až v Košiciach. No zrejme si mladík uvedomil, ako jeho najbližší trpia a problémy, ktoré má spolu zvládnu a konečne sa vrátil k nim domov.

Pozrite si reportáž redaktorky Silvie Mračnovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy