Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toaletný papier len pre riaditeľa? V duchu hesla: Rovní a rovnejší!
Zdielať na

Toaletný papier len pre riaditeľa? V duchu hesla: Rovní a rovnejší!

BRATISLAVA / Pôvodne to mal byť papierový škandál. Do rúk sa nám totiž dostala skladová žiadanka Univerzitnej Nemocnice v Bratislave, v ktorej bola špeciálna požiadavka - trojvrstvový toaletný papier pre pána riaditeľa. Takáto informácia by asi pošramotila dobré meno nemocnice i riaditeľa. Počas dňa sme však zistili ďalšie skutočnosti a zdá sa, že je všetko inak. Ale poďme pekne po poriadku. Najprv uvidíte verziu A.

Slovenské nemocnice naďalej bez toaletného papiera

Asi každému Slovákovi je jasné, že zdravotníctvo v našej krajine zďaleka nedosahuje úroveň, akú majú ostatné európske krajiny. Aj napriek tomu, že každý mesiac občania platia nemalé odvody do zdravotných poisťovní, sú neustále konfrontovaní s nevyhovujúcim vybavením nemocníc.

O to úsmevnejšie pôsobí zistenie, že si pacienti musia nosiť vlastný toaletný papier. Získali sme skladovú žiadanku Univerzitnej Nemocnice v Bratislave. Tam sa totiž toaletný papier nakupuje. Ak si ale myslíte, že konečne pre pacientov, netešte sa. Je to objednávka špeciálne, len pre pána riaditeľa.

Dokedy?

Na otázku dokedy budú musieť pacienti nosiť na hospitalizáciu vlastný toaletný papier nám riaditeľ Sekcie financovania Ministerstva zdravotníctva SR Viktor Očkay odpovedal stručne. "To je ešte nadlho," podotkol Očkay. VIAC VO VIDEU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy