Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Siláci a ich neuveriteľné svaly. Posilňovali aj s autom
Zdielať na

Siláci a ich neuveriteľné svaly. Posilňovali aj s autom

ŠTRBA / Turisti ale hlavne turistky sa v Tatrách nevedeli vynadívať na silných chlapov. Tí tam súťažili o titul najsilnejšieho muža. Zdvíhanie ťažkých bremien a dokonca posilňovanie s autom. A takto to celé dopadlo.

Bolo sa na čo pozerať

10 najsilnejších chlapov Európy sa pýšili s naozaj veľkými svalmi pred tatranskými turistami. A so zatajeným dychom ich sledovali nielen mladé slečny. Spolu vážili viac ako jednu tonu a predvádzali tam rôzne dych vyrážajúce kúsky. Miláčikom publika sa stal mladý Srb, ktorý je najchudším "Strongmenom" na svete. Má iba 90 kíl, ale napriek tomu valcoval svojich tažších súperov.

Stávajú sa aj zranenia

Chlapi nosili záťaže, ktoré v každej disciplíne vážili viac ako 120 kilogramov a skončilo to kadejako. "Dnes padli kufre na nohu jednému súťažiacemu, zlomilo mu dva prsty, potom sú to natiahnuté svaly, ale siláci si s tým vedia poradiť a ďalej súťažiť," hovorí Milan Babrhel, prezident európskej federácie silákov.

Činky vymenili za auto

Siláci posilňovali dokonca aj s autom. "Toto je moja najobľúbenejšia disciplína, v tej som naozaj dobrý. Buď to vyhrávam alebo som v prvej trojke," prezradil Michal Tichý, súťažiaci.Tatry si organizátori nevybrali náhodou, tie pre nich totiž symbolizujú riadnu silu. "Za chvíľu budeme nosiť Tatry - Kriváň a Gerlach," dodal s úsmevom Milan Gabrhel.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy