Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Veterinár privrel kocúrovi hlavu do klietky, vraj bol besný!
Zdielať na

Veterinár privrel kocúrovi hlavu do klietky, vraj bol besný!

Sedemdesiatjedenročný muž z Banskej Bystrice tvrdí, že vinou zverolekára prišiel o domáceho miláčika. Trojročný perzský kocúr zomrel po operácii nevídaným spôsobom. Zverolekár mu mal privrieť hlavu do klietky.

Zverolekár vinu nepopiera

Operácia mala podľa zverolekára dopadnúť dobre. Kocúra si ale na noc nechal na pozorovaní. Pána Borisa preto prekvapil nočný telefonát od zverolekára. "Povedal mi, že ho musel zabiť," sťažuje sa majiteĺ.

Zverolekár televízii JOJ potvrdil, že naňho kocúr zaútočil, mal mu dohrýzť a doškriabať ruky. To, čo sa udialo, ho vraj veľmi mrzí. Podľa neho išlo o nešťastnú náhodu, keď sa zviera snažil zavrieť do klietky.

Kocúr bol vraj besný

Mŕtve zviera nechal zverolekár previezť do štátneho veterinárneho ústavu. Má údajne obavy z toho, že bolo besné. "Mám ošetrené ruky a som na antibiotikách," tvrdí zverolekár. Majiteľ perzkého kocúra tomu však neverí. Bol pravidelne proti besnote očkovaný, okrem toho s ním vôbec nechodil von.

Kocúra mal pán Boris tri roky. Kúpil mu ho syn, potom čo mu náhle zomrela manželka. Jeho stratu berie veľmi ťažko. "Dal som mu zviera, aby ho ošetril, nie, aby ho zabil," tvrdí.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Perzský kocúr_klietka_pozerá sa dopredu_pohľad

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy