Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na jednej strane nekompromisný riaditeľ Nemocnice, na druhej milujúci otec dvoch dcér
Zdielať na

Na jednej strane nekompromisný riaditeľ Nemocnice, na druhej milujúci otec dvoch dcér

Riaditeľ nemocnice s diplomom z Harvardu zamieša v seriáli Nemocnica karty. Marek Majeský, ktorý ho stvárňuje, sa v tejto úlohe doslova našiel.

"Je to taký sociopat, ktorý si o sebe veľa myslí. Je ješitný, egocentrický, ale na druhej strane je to vynikajúci doktor, operatér, ktorý už tú svoju prax nevykonáva," predstavil Marek Majeský svoju postavu, doktora Hauptmanna, v seriáli Nemocnica

"Keď príde na lámanie chleba a je dramatická situácia, musím povedať za neho, za Mareka Hauptmanna, že ako jediný lekár v nemocnici, ktorý má Harvard, aj si to tak silno uvedomuje, sa pustí aj do operácie a je vynikajúci operatér,“ dodal.

Na otázku, či by si vedel Marek predstaviť seba v reálnom živote, ako napríklad lekára, má herec celkom jasnú odpoveď a je značne odlišná od odpovedí jeho hereckých kolegov. 

"Môj otec je lekár, aj mamina je z medicínskeho prostredia, tak mi to nie je vzdialené, viem si to predstaviť, niekedy mi to aj napadne, že čo by sa stalo, keby moje životné cesty išli iným smerom, napríklad k tej medicíne. Nemám problém napríklad s injekciami alebo s odbermi krvi ako niektorí moji kolegovia,“ prezradil Marek.

Súvisiace články