Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Konferencia Future Fusion ponúkne inovatívny pohľad nielen na realitný sektor za účasti TOP odborníkov
Zdielať na

Konferencia Future Fusion ponúkne inovatívny pohľad nielen na realitný sektor za účasti TOP odborníkov

Zdroj: PhDr. Lenka Čech a Ing. Monika Reháková. Zdroj: FUTURE FUSION

Udalosť, ktorá zmení pohľad na budúcnosť stavebníctva a realitného sektora, je takmer tu. Pilotný ročník najinovatívnejšej konferencie v oblasti biznisu s nehnuteľnosťami pod názvom Future Fusion prichádza do Bratislavy už onedlho, 24. mája 2024. Future Fusion bude miestom, kde sa stretnú lídri a vizionári s cieľom transformovať realitný sektor s využitím najnovších inovácií, ktoré trh ponúka.

Myšlienkou podujatia je priniesť novátorský pohľad na inovácie a trendy v oblastiach, ktoré súvisia s nehnuteľnosťami. Konferencia prinesie komplexnú výmenu názorov a skúseností, ktorá presahuje hranice realitného trhu. Celodenný program pozostáva z piatich okruhov a 16 rečníkov, ktorí odprezentujú dôležité témy nielen v realitách, ale aj pridružených a súvisiacich oblastí.

Prvá konferencia, ktorá spojí všetky sektory realitného biznisu

“Naša konferencia je prvým krokom k úplnej transformácii, kde sa stretávajú odborníci z rôznych odvetví – od architektúry a inžinierstva po informatiku a umelú inteligenciu. Vytvárame priestor pre synergické spojenie, ktoré nám umožní vytvoriť komplexné a inovatívne riešenia. Veľký dôraz kladieme na výmenu skúseností a networking. Pretože úspech nezávisí len od teoretických znalostí, ale najmä od ich uplatnenia v praxi, približujú hlavnú myšlienku organizátorky konferencie Future Fusion PhDr. Lenka Čech a Ing. Monika Reháková.

FUTURE FUSION

Generálnym partnerom konferencie je stavebno-developerská spoločnosť ISMONT. “Sme radi, že sa staneme súčasťou nového projektu s víziou. Sme moderná stavebná spoločnosť, ktorá podporuje inovatívnosť, a to sa prejavuje aj v našej filozofii. Kladieme dôraz na profesionalitu a preto naše projekty navrhujeme s dôrazom na aplikáciu nových technológii,  na úsporu energie a na nižšie náklady na prevádzku. Každý náš projekt je teda výsledkom pokroku," uviedol Mgr. Marián Červenka, PR a marketingový manažér spoločnosti ISMONT.

Témy, ktoré hýbu svetom nehnuteľností

Jadro programu bude tvoriť bohatý panel diskusií. Rečníci konferencie boli vybraní tak, aby tvorili rozmanitý mix expertov s dlhoročnými skúsenosťami, a priniesli účastníkom konferencie cenné perspektívy na budúcnosť realitného biznisu, ako aj dávku inšpirácie pre vlastné projekty.

Chýbať nebudú ani čestní hostia a kľúčové mená z verejnej sféry. "Je pre mňa cťou a potešením byť súčasťou tejto priekopníckej konferencie, ktorá spája inovácie s tradičnými hodnotami a smeruje k modernizácii nášho životného prostredia prostredníctvom pokročilých technológií a udržateľných riešení. V rámci Ministerstva dopravy sa neustále snažíme podporovať projekty a iniciatívy, ktoré prispievajú k efektívnemu využívaniu infraštruktúry a zlepšujú kvalitu života našich občanov. Očakávam, že aj s prispením tohto podujatia spoločne urobíme ďalší krok k vytváraniu udržateľnej a prosperujúcej budúcnosti pre Slovensko," hovorí JUDr. Denisa Žiláková MBA, LL.M, štátna tajomníčka Ministerstva dopravy SR.

Programom bude sprevádzať moderátorka PharmDr. Simona Simanová, známa ako spravodajská tvár RTVS.

Konferenciu otvorí architekt svetového renomé, Ing. Arch Ján Revaj, ku ktorému sa pridá horúci kandidát na poslanca Európskeho parlamentu, Ing. Richard Sulík. Ukončenie programu prebehne pod taktovkou štátnej tajomníčky Ministerstva dopravy, JUDr. Denisy Žilákovej MBA, LL.M.

Nebudú chýbať diskusie v podaní kľúčových hráčov realitného biznisu, rozdelené do niekoľkých panelov:

Architektúra a dizajn sa zameria na prehľad súčasných trendov, inovácií a najmodernejších postupov v oblasti stavebného dizajnu a architektúry, ale aj na aspekty udržateľnosti, ktoré ovplyvňujú súčasné stavby.

Rečníci:

  • Ing. Arch Ján Revaj, architekt a umelec
  • Katarína Castrovilli, architektka a dizajnérka z Home By Lemon
  • Ing. Arch Jakub Seči, Head of Architects, CAPEXUS SK

Stavebníctvo a technológie - program bude sledovať najnovšie technologické postupy v stavebníctve, ktoré ako významné odvetvie vykonáva a riadi stavebnú a obchodnú činnosť. V neposlednom rade rečníci zhodnotia súčasný stav stavebníctva na Slovensku. Nebudú chýbať témy ako novelizácia stavebného zákona - čierne stavby ci masívne investície do strategických stavebných projektov.

Rečníci:

  • Ing. Paulína Kostelanská, ISMONT, s.r.o. - stavebno-developerská spoločnosť
  • Lucron Group s.r.o.- stavebno-developerská spoločnosť
  • JUDr. Mirek Karas, advokát, IKRÉNYI & REHÁK, s. r. o. - advokátska kancelária
  • JUDr. Ľubica Zemaníková, právny zástupca
  • Melinda Kun Kelemen - kurátorka, kunsthistorička

Významná časť bude venovaná novým trendom na realitnom trhu. Ako naplniť cenový potenciál nehnuteľnosti? Ako úspešne získavať a predávať nehnuteľnosti vďaka osobnému brandu realitného makléra? Tieto a ďalšie súvisiace témy podrobne rozoberú rečníci:

  • Ing. Branislav Čúri, majiteľ a realitný maklér, BRANISLAV CURI Reality
  • Tomáš Porubský, majiteľ spoločnosti PORUBSKY Real Estate
  • Michal Rudinský, Business Development Director v spoločnosti MAYFLOWER GROUP
  • Juraj Vika, obchodno-technický riaditeľ, CAPEXUS SK
  • Ing. Arch. Jakub Seči, Head of Architects, CAPEXUS SK
  • JUDr. Róberta Mecková, konateľka a realitná maklérka, TOBI REAL

Realitný trh a financie - v tejto časti sa program zameria na to, čo čaká realitný trh v najbližšom období a aké sú predikcie vývoja cien nehnuteľností. V tomto kontexte tiež certifikovaný Google Trainer Martin Volek priblíži, aké sú aktuálne trendy na Google a LinkedIn v roku 2024. 

Rečníci:

  • Ing. Richard Sulík, politik a ekonóm, známy zo strany Sloboda a Solidarita
  • Martin Volek, MBA, PhD., CEO a Google Trainer, VOLIS International

V časti Mentoring a coaching vytvorí konferencia priestor pre synergické spojenie a možnosť získať cenné rady, ako posunúť biznis ďalej. Viera Murínová, life koučka, terapeutka a mentorka z ProfiKouc.sk, prinesie svoje poznatky z oblasti osobného rozvoja a efektívneho vedenia.

Networking novej generácie a významní čestní hostia

Na konferencii nebudú chýbať kľúčové mená ako realitného biznisu, tak aj zástupcov verejnej sféry. Návštevníci tak budú mať možnosť diskutovať a zdieľať svoje postrehy s čestnými hosťami, medzi ktorých patrí:

JUDr. Denisa Žiláková, MBA, LL.M - štátna tajomníčka, Ministerstvo dopravy SR

n Palenčár - prezident NARKS  

Ing. Alena Ohradzanská – riaditeľka odboru stavebníctva, Ministerstvo dopravy SR

Lenka Antalová Plavuchová - námestníčka primátora mesta Bratislava

Ing. Peter Vaškovič - predseda komisie územného plánovania a urbanizácie výstavby

Ing. Ľubica Augustínová - Odbor investičnej výstavby mesta Trnava

Ing. Jana Bajužíková - Odbor stavebný a životného prostredia mesta Trnava

Ing. Juraj Till, PhD., MBA - Metec Consulting, s.r.o., poradenská firma pôsobiaca v oblasti eurofondov

Jana Brisudová - sochárka a autorka mnohých prestížnych ocenení, ktoré sa odovzdávajú v podobe pôsobivej bronzovej plastiky.

Nenechajte si ujsť najinovatívnejšiu konferenciu o trendoch v oblasti nehnuteľností, stavebníctva, financovania realít, architektúry a ďalších súvisiacich oblastí. Lístky sú dostupné v sieti Ticketportal.

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke.

Najčítanejšie