Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dámy, chceli by ste v zime otehotnieť? Bylinky, vitamíny a minerály vám pomôžu
Zdielať na

Dámy, chceli by ste v zime otehotnieť? Bylinky, vitamíny a minerály vám pomôžu

Zdroj: eJoy

Začali vám tikať biologické hodiny a vy už viete, že chcete potomka? Využite dlhé zimné večery na otehotnenie. Ak sa vám to nedarí, skúste prírodu!

V dnešnej hektickej dobe plnej stresu a nezdravej životosprávy si väčšina z nás zvykla na to, že na všetko existujú „instantné“ riešenia v podobe nejakých piluliek alebo injekcií. Inak to nevnímame už ani vtedy, ak sa snažíme o dieťa a plánujeme potomstvo. Zabudli ste ale na to, že tie najlepšie riešenia má príroda? Tak sa na to poďte pozrieť.

Bylinky pre ženy na podporu plodnosti

Ženská plodnosť závisí od menštruačného cyklu, ovulácie a plodných dní, od hormonálnej rovnováhy a od dozretia vajíčka pre jeho úspešné oplodnenie.

Na všetko toto môžu mať pozitívny vplyv niektoré z rastlín, ktoré obsahujú fytoestrogény a ďalšie dôležité látky podporujúce pohlavnú sústavu, reprodukčné zdravie, dozrievanie a uvoľnenie vajíčok a stav výstelky maternice. Ich účinky sú overené už stáročia a viaceré z nich sa využívajú v medicíne aj dnes pre ich komplexné pôsobenie.

Špeciálne pre ženy sú vhodné bylinky ako Damiána, Angelika, Šalvia, Hloh, Vitex, Ďatelina, Maca, Ženšen, Ašvaganda, Pupalka alebo Kotvičník. Pozitívne pôsobia na hormonálnu rovnováhu a špeciálne na dozrievanie a zdravý stav vajíčok v tele.

Tieto vitamíny a minerály potrebujete tiež

Pri plánovaní otehotnenia majú význam aj vitamíny a minerály, hlavne tie, ktoré podporujú jednak vajíčka a ženskú plodnosť, ale aj zdravý vývoj plodu.

Medzi najdôležitejšie patria kyselina listová, čiže vitamín B9, ktorá by sa mala užívať aj počas prvého trimestra tehotenstva, vitamín D dôležitý pre imunitu a vitalitu, vitamíny C a E s ochrannou antioxidačnou funkciou pre vajíčka a viaceré vitamíny skupiny B, ako je B6 a B12. Tie majú význam pre zdravie pohlavnej sústavy aj pre plodnosť.

Z minerálov sú dôležitými zinok, selén a železo. Prvé dva prispievajú k plodnosti nielen u žien, ale aj u mužov a to vplyvom na hormonálnu rovnováhu aj zdravie pohlavných buniek. Železo je zas prevenciou pred anémiou, ktorá znižuje ženskú plodnosť.

Pomôžte „šťastene“ tým, že pomôžete partnerovi

Podpora ženského zdravia, fungovania pohlavnej sústavy a dozrievania vajíčok je iba jednou polovicou úspechu. Tou druhou je podpora mužskej potencie.

Našťastie, aj v tejto oblasti existujú prírodné prostriedky, ktoré vám k tomu pomôžu a to intenzívne a viditeľne. Reč je znova o bylinkách, vitamínoch, mineráloch a aminokyselinách podporujúcich spermatogenézu, libido a erekciu. Viaceré sme spomenuli už skôr, napríklad Macu, pozitívne pôsobia aj Tribulus a Saw Palmetto.

Z minerálov odporúčame mužom dopĺňať cielene zinok na dozrievanie spermií, z vitamínov antioxidanty C a D a pre mužskú potenciu je dôležitá aminokyselina L-Arginín.

Čaje, ovocie alebo zelenina? Je aj lepšia možnosť!

Prakticky všetky vyššie spomínané látky, vitamíny, minerály či aminokyseliny môžete doplniť do tela prirodzene. V prípade bylín sú zaužívanou formou čaje, pre všetky ostatné látky sú prvou a najčastejšou možnosťou konkrétne potraviny.

Okrem nich však existuje ešte jedna možnosť, ktorá je z pohľadu efektu ďaleko lepšia. Ide o hotové prípravky, ktoré majú najčastejšie formu perorálnych tabliet či kapsúl, prípadne aj nejakých kvapiek. Áno, ovocie, zelenina, ryby či orechy sú zdravé, no ak chcete otehotnieť, potrebujete prijímať vysoké množstvo konkrétnych prospešných látok.

Koncentrované prípravky, ktoré majú zloženie upravené pre podporu ženskej plodnosti či mužskej potencie, sú práve kvôli intenzívnemu účinku čoraz populárnejšie. Najlepšie na nich je, že spájajú silu prírody a modernú vedeckú formu kapsúl.

eJoy® Fertility ako univerzálny a účinný prostriedok

Jedným z najlepších prípravkov na trhu, ktorého cieľom je podpora ženskej aj mužskej plodnosti, je eJoy® Fertility. Ide o perorálne kapsuly, ktoré sú týmto svojim univerzálnym zameraním unikátom a ich sila spočíva v mimoriadnom zložení.

To kombinuje bylinky typu Tribulus, Maca, Ashwagandha a Panax Ginseng so zinkom, selénom, a mimoriadne prospešným koenzýmom Q10. Výsledkom je silný produkt určený na komplexnú podporu potencie, plodnosti a otehotnenia s výrazným účinkom pre obe pohlavia. Navyše, so 100 % prírodným a prirodzeným účinkom!

Dostupný je voľne bez receptu a kúpiť sa dá priamo v oficiálnom eshope značky priamo z pohodlia domova. Ak teda chcete využiť zimu na splodenie potomka, potom je eJoy® Fertility najlepším pomocníkom a to nielen pre vás, ale aj pre vášho partnera. Naviac, v limitovanej akcii je možné po zadaní zľavového kupónu 20NOVINY získať zľavu 20% na celú objednávku.

Najčítanejšie