Príďte na jednu čapovanú! Ryba Košice bude aj toto leto čapovať na festivaloch ikonickú treskoslovenskú tresku
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: TAURIS
Ikonickú Treskoslovenskú tresku si môžu jej fanúšikovia aj toto leto vychutnať v jedinečnej forme – čapovanú priamo do čerstvého rožka.
Ikonickú Treskoslovenskú tresku si môžu jej fanúšikovia aj toto leto vychutnať v jedinečnej forme – čapovanú priamo do čerstvého rožka. RYBA Košice opäť zamieri na letné festivaly, kde návštevníkom ponúkne správne vychladenú čapovanú tresku, ktorá sa nedá kúpiť v žiadnom obchode. Nájdu ju na dvoch trenčianskych festivaloch – v júli na festivale POHODA už po 11 x a v auguste na festivale GRAPE po 2x.
"Z čapovanej tresky sa stal festivalový hit, čo nás nesmierne teší. Ani toto leto nechceme sklamať jej fanúšikov, a preto ju budeme čapovať na dvoch veľkých festivaloch. Čapovaná treskoslovenská treska je svetový unikát, ktorý je už neoddeliteľnou súčasťou všetkých milovníkov tresky a jej pravej chuti," hovorí Richard Duda, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti TAURIS a.s., pod ktorú značka RYBA Košice patrí.
TAURIS
Spoločnosť si pre návštevníkov festivalov pripravila aj nové dizajny originálneho Treska merchu, samozrejmosťou budú aj súťaže priamo na mieste a predávať sa budú aj ďalšie výrobky z portfólia TAURIS a RYBA Košice.
Čapovaná treska je pritom na festivale POHODA už tradíciou, RYBA Košice sem s ňou po prvý raz prišla ešte v roku 2013 a odvtedy sa teší veľkej obľube. Každoročne na ňu čakajú dlhé rady milovníkov tresky. "Podľa našich štatistík priláka čapovaná treska približne každého štvrtého návštevníka tohto festivalu a my vždy vypredávame všetky zásoby," dodáva Richard Duda.
TAURIS
Treskoslovenská je jedinečná vďaka pôvodnej receptúre
Treskoslovenská treska je medzi ľuďmi mimoriadne obľúbená, a to sa vyrába už viac ako 70 rokov. Za jej úspechom stojí predovšetkým návrat k pôvodnej retro receptúre, ktorej základom je správny pomer bieleho mäsa z tresky, marinovanej zeleniny a lahodnej majonézy, ktorý kopíruje normu ešte z roku 1958.
Treba doplniť, že tajomstvo kvality a nutričnej hodnoty Treskoslovenskej tresky je vo vysokom obsahu jemného bieleho mäsa z aljašských tresiek, ktoré sú voľne lovené v severovýchodnom Tichom oceáne, bez aditív, bez kože a majú certifikát o udržateľnosti MSC.
Okrem čapovanej tresky budú mať na festivaloch premiéru aj dve treskonovinky, Treskoslovenská treska s humusom a Treska Protein Exklusiv, ktoré budú môcť návštevníci ochutnať.
TAURIS