Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajti striehli na kolegu. Z krčmy si to nasmeroval za volant
Zdielať na

Policajti striehli na kolegu. Z krčmy si to nasmeroval za volant

Policajti zbalili svojho kolegu. Priamo z krčmy si to totiž nasmeroval za volant auta a šoféroval opitý. Prichytený policajt odmietol dychovú skúšku. Momentálne je v cele policajného zaistenia.

Potužil sa vodkou a vydal sa na cesty

V obci Modra nad Cirochou mal v piatok večer popíjať zamestnanec Krajského riaditeľstva PZ v Prešove. Po niekoľkých vodkách si sadol za volant svojho auta a vydal sa na cestu. Údajne si ani nezasvietil svetlá.

Policajti na neho pred miestnou krčmou vyčkávali hodiny. Iba 150 metrov od krčmy ho na križovatke ho obkľúčilo niekoľko policajných áut. "My sme ho upozorňovali, aby nešiel, že po obci chodia policajti. zrejme si myslel, že keď robí na polícii, môže všetko," tvrdí svedok incidentu.

Pomsta?

Podľa obyvateľov Modry nad Cirochou, nebolo ničím výnimočným, že zamestnanec polície šoféroval v podnapitom stave. Jeden zo svedkov sa vyjadril, že policajti museli mať nahlásené, že chodí opitý na aute. Susedia Jána poznajú ako muža, ktorý vraj na ostatných bonzoval. Tŕňom v oku mu boli najmä motorkári. 

A možno sa mu chcel pomstiť práve jeden z nich. Medzi miestnymi sa totiž povráva, že policajtov na Jána zavolal zrejme jeho veľmi dobrý krčmový kamarát. "Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra obvinil tohto policajta z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," uviedol hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy