Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Exposlanec Gaulieder dostal ostrý náboj!
Zdielať na

Exposlanec Gaulieder dostal ostrý náboj!

František Gaulieder - toto meno pozná každý, kto si pamätá mečiarovskú éru. Teraz je na scéne opäť. A znova ako obeť anonymnej výstrahy! Do schránky mu totiž niekto vhodil nábojnicu, zrejme na výstrahu. Práve s tým podľa našich informácií súvisí aj nedávny zásah kukláčov v Galante.

Na Františka Gauliedera čakala nepríjemná pošta na konci minulého roka. Keď otvoril obálku, našiel v nej ostrý náboj.

"Na obálke bol nakreslený kríž, perom, a ja som jemne otvoril obálku a pozrel som sa dnu. Tam sa nachádzal deväťmilimetrový ostrý náboj," hovorí František Gaulieder.

Bývalý poslanec NR SR netuší, prečo by mu niekto takúto výstrahu posielal. Aj keď to spočiatku prisudzoval svojmu ostrému vystupovaniu v lokálnej politike. "Môžu za tým byť  aj iné skutočnosti, o ktorých ja neviem," tvrdí.

Takúto guľku dostala za podobných okolností údajne aj istá sudkyňa z Galanty. Podľa našich informácií sa podozrivým číslo jeden z rozposielania týchto výstrah stal mladý Galanťan.  A práve s tým súvisí aj nedávny zásah kukláčov v tomto meste. Prehľadali byt, v ktorom býva mladý muž, nedávno odsúdený za podporu extrémistických skupín.

"Aj toto bola jedna z vyšetrovacích verzií. Zatiaľ sa však toto podozrenie nepotvrdilo," konštatuje Martina Kredátusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave

Na náboje a aj na podozrenia sme sa chceli opýtať aj 18-ročného Miroslava. Doma sme ho ale nenašli. Vyšetrovanie v prípade rozoslaných guliek momentálne  pokračuje.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy