Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pedofilovi z Facebooku nestačilo! Založil ďalšiu skupinu
Zdielať na

Pedofilovi z Facebooku nestačilo! Založil ďalšiu skupinu

Šokujúci nález prekvapil desiatky ľudí na najväčšej sociálnej sieti. Neznámy človek tam s poriadnou dávkou cynizmu propaguje niečo, čo hraničí so zdravým rozumom a takmer i so zákonom. Neprešiel však ani deň a objavila sa ďalšia takáto stránka...

Na sociálnej sieti sa odbavujú primitívovia

Nechutné, otrasné, ohavné či odporné a choré. To je len zlomok prívlastkov, ktoré by sa dali adresovať autorovi profilu na najznámejšej sociálnej sieti Facebook, ktorý propaguje pedofíliu.

Už len názov profilovej stránky hovorí za všetko. Nazval ju : Na veku nezáleží. Človeku sa zdvíha žalúdok už len pri profilovej fotografii, na ktorej je nebohá 9- ročná Anička Janátková so svojím vrahom Otakarom Tomekom.

Ten ju brutálne znásilnil a zavraždil ešte minulý rok v Českej Republike. Dalo by sa teda povedať, že autor profilu obdivuje tento zvrhlý čin, o čom svedčí aj koláž so srdiečkom medzi nimi či dokonca veta, pri ktorej až mrazí - Aspoň Anička neumrela ako panna.

Nestačilo mu, vytvoril ďalšiu skupinu

Neprešiel však ani deň a pravdepodobne ten istý autor z Čiech má na svedomí aj ďalšiu pedofilnú stránku. Upozornila nás na ňu jedna z našich čitateliek, ktorá nám napísala: Včera ste odvysielali reportáž o "pedofilovi", ktorý svoje chúťky verejne prezentoval na sociálnej sieti Facebook. Dnes som úplne náhodným spôsobom našla opäť ďalšiu skupinu, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou vytvoril ten istý užívateľ...

Na stránku sme upozornili aj políciu, ktorá prípad postúpila svojim českých kolegom. Tí by sa už mali v týchto chvíľach prípadom zaobrať. Podľa istého počítačového experta sa však môže stať, že autora tejto stránky sa vypátrať nepodarí.

Nie je to však jediný prípad šírenia takýchto opĺzlostí. Na našej facebookovskej stránke sa množia príspevky, v ktorých čitatelia upozorňujú aj na iných pedofilov. Dokonca píšu aj pod, akým menom vystupujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy