Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rodinná dráma v Kežmarku. Strelec po paľbe zinfarktoval
Zdielať na

Rodinná dráma v Kežmarku. Strelec po paľbe zinfarktoval

To, čo sa odohralo za dverami jedného z rodinných domov v Kežmarku, poznajú tamojší ľudia len z akčných filmov. 47-ročný muž chladnokrvne vypálil niekoľko rán na manžela svojej sestry. Obaja sú v nemocnici, hospitalizovať museli dokonca aj strelca. Priťažilo sa mu v policajnej cele.

Celý Kežmarok dnes nerozpráva o ničom inom ako o tragédii, ktorá sa odohrala v nedeľu na ulici v luxusnej kežmarskej vilovej štvrti. Začalo sa to obyčajnou rodinnou návštevou. Brat majiteľovej manželky sa pravdepodobne prišiel dohodnúť akým spôsobom vráti švagrovi požičané peniaze.

Svoj nesúhlas vyjadril tým najstrašnejšim spôsobom. Vytiahol zbraň a začal strieľať. 51-ročného muža trafilo zo švagrovej pištole päť rán. "Mal obrovské šťastie, guľky ho trafili do hrudníka, do nohy, aj do ruky," povedal primár úrazovej chirurgie Martin Lajoš.

Ľudia radšej mlčia

Rodina a ani podnikateľ sa k brutálnemu konfliktu vyjadrovať nechcú. Mlčia aj susedia, všetky dvere dnes zostali zatvorené. Keď sme sa pýtali ľudí v meste, na adresu tejto rodiny sa bál ktokoľvek povedať, čo i len jedno slovko.

Polícia nám ešte potvrdila, že v nemocnici leží nielen postrelený muž ale aj útočník, ktorému sa na polícii akosi priťazilo a hospitalizovali ho údajne s podozrením na infarkt.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy