Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ukrutná smrť Petra (†26). Pred rýchlikom si dal hlavu na koľaj!
Zdielať na

Ukrutná smrť Petra (†26). Pred rýchlikom si dal hlavu na koľaj!

Tragédiou sa vo finiši víkendu zavŕšil život 26-ročného muža z Palárikova. Z neznámeho dôvodu si v kríkoch počkal na prichádzajúci rýchlik a skočil mu rovno do cesty. Zranenia, ktoré utrpel, nemal šancu prežiť...

Medzinárodný rýchlik Hungária v nedeľu predčasne ukončil svoju cestu pred Palárikovom. Nečakanú zastávku, ktorá zapríčinila takmer jeden a pol hodinové meškanie vlaku smerujúceho z Budapešti do Berlína, spôsobila tragédia. Život si na tomto mieste rozhodol vziať 26-ročný Peter z Palárikova.



"Vyskočil z krovia asi 60 metrov pred rušňom, mal som 120-tku rýchlosť, položil si hlavu na koľaj a bolo. Ja som len toľko stihol dať nohu na húkačku a dať rýchlobrzdu," povedal nám šokovaný rušňovodič. Ani výstražné znamenie neodradilo mladého muža s tmavou kapucňou na hlave, aby zmenil svoje rozhodnutie.

Rýchlik brzdil 500 metrov

Vlak zastavil po približne 500 metroch. Čo ho viedlo k takémuto nešťastnému riešeniu nevedno. Podľa slov rušňovodiča však tesne predtým, ako vyskočil z kríkov Peter, traťou prechádzala aj iná osoba, tá však pred oceľovým kolosom stihla ujsť.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy