Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Požiar v Tornali zničil tisícky kotúčov toaletného papiera
Zdielať na
Krimi

Požiar v Tornali zničil tisícky kotúčov toaletného papiera

Až na 8 000 eur sa vyšplhala škoda, ktorú spôsobil večerný požiar v Tornali. Plamene zničili niekoľko tisíc kotúčov toaletného papiera. Drogistický tovar mali podnikatelia uskladnený v garážových priestoroch v centre mesta.

Na to, že sa v skladových priestoroch niečo deje, upozornil majiteľ alarm, pár minút pred deviatou večer. "Po príchode na miesto požiaroviska ešte sklad bol zatvorený, ako sme otvorili, tak sme videli, že od prostriedka celkom dozadu vyšľahol plameň," povedal veliteľ zásahu Zoltán Újpál.



Tornaľským hasičom sťažovalo hasenie a následné likvidačné práce veľké zadymenie, museli preto použiť aj dýchacie prístroje. Vo vnútri mali majitelia uložených niekoľko desiatok balíkov toaletného papiera, ale aj iný drogistický tovar.

Oheň sa našťastie nerozšíril do okolitých garáží, v miestnosti, v ktorej vypukol požiar však plamene zničili takmer všetko, čo bolo vo vnútri uskladnené. Majitelia len bezradne zbierali po dvore tovar, ktorý zostal neporušený. Nevedeli si vysvetliť ako došlo k požiaru, skrat ale vylúčili. Smutným faktom tiež je, že podnikatelia síce mali tento tovar poistený, nie však proti požiaru.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy