Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krvavá oslava! Policajt zastrelil 6 kolegov, potom aj seba
Zdielať na

Krvavá oslava! Policajt zastrelil 6 kolegov, potom aj seba

Mala to byť bujará oslava. No zmenila sa doslova na krvavý kúpeľ, keď policajt zo zatiaľ neznámych príčin zabil svojich kolegov a potom zbraň obrátil aj proti sebe...

Tento brutálny čin sa odohral v južnom Thajsku na policajnej základni, ako v utorok uviedla agentúra AFP s odovolaním sa na tamojšie policajné zdroje.

"Sedem mužov je mŕtvych, je medzi nimi i strelec, jeden muž je v kritickom stave," uviedol policajný hovorca juhothajskej provincie Pchattchalung.

Zapíjali kariérny postup

Motív zatiaľ ostáva nejasný. Isté je len to, že skupina policajtov zapíjala služobný postup. Zrazu sa z táborovej jedálne ozvala streľba, po ktorej bolo na mieste nájdených 6 mŕtvol. Vrah sa zastrelil asi 200 metrov od miesta činu.

Motívom osobný kolnflikt?

Vyšetrovatelia sa teraz spoliehajú na preživšieho. Ten však zatiaľ nie schopný vypovedať, nakoľko utrpel veľký šok. Nie je vylúčené ani to, že policajti mali medzi sebou osobný konflikt.

Nebola to však jediná tragédia, ktorá poznamenala tohtoročné vianočné sviatky. Strieľalo sa aj v pondelok (26. decembra 2011) v americkom Dallase. K zabíjaniu došlo pravdepodobne po rozbaľovaní vianočných darčekov. Zomrelo 7 ľudí - podľa všetkého aj vrah.

 

Policajt_streľba_6 kolegovia_mŕtvi_Thajsko

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy