Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexuálne praktiky. V hoteli našli zaduseného turistu
Zdielať na

Sexuálne praktiky. V hoteli našli zaduseného turistu

Bratislavský hotel obkľúčili policajné autá. Môže za to šokujúci nález. V jednej z hotelových izieb našli mŕtvolu muža. Turista bol zadusený a na hlave mal igelitové vrecko.

Mŕtveho muža v bratislavskom hoteli našli v nedeľu popoludní. Podľa našich informácií išlo o turistu z Nemecka. V hoteli bol ubytovaný, keď ho našli, mal na hlave natiahnuté igelitové vrecko.



Pred hotel prišlo krátko po otrasnom náleze postupne niekoľko policajných áut a policajtov z rôznych oddelení. Kriminalisti zisťovali, čo sa v izbe odohralo. Nedá sa vylúčiť, že nemecký turista spáchal samovraždu, alebo sa nechtiac zadusil pri sexuálnej praktike.

Bizarný sex

Odborne sa táto úchylka nazýva afyxofília a spočíva v tom, že pri krátkodobom škrtení prichádza k odkrveniu mozgu, masturbujúci  potom prežíva intenzívnejší orgazmus. Podľa štatistík sa ročne sa vo svete podobným spôsobom zadusí asi 500 ľudí.

Manažéri bratislavského hotela museli tento rok riešiť už druhú nepríjemnosť. Ešte v apríli počas hokejových majstrovstiev tam zlodej okradol hokejovú reprezentáciu Dánska.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy