Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Oslávenec (16) sa opil a s kamarátmi havaroval...
Zdielať na
Krimi

Oslávenec (16) sa opil a s kamarátmi havaroval...

V piatok večer sa trojica kamarátov zo Sečovskej Polianky údajne vybrala kúpiť alkohol, aby jeden z nich oslávil svoje 16te narodeniny. Práve oslávenec zobral bez dovolenia auto svojho otca, potužil sa alkoholom a pri ceste domov havaroval.

Mladíci sa na zľadovatenej ceste pokúšali zastaviť svoje auto, to sa im však nepodarilo a narazilo do týchto schodov. Auto sa po náraze prevrátilo na strechu a nakoniec skončilo na kolesách.

Auto skončilo na streche

"Po príchode na miesto bolo zistené, že zranené osoby sú mimo vozidla, jedna bola na zemi, nekomunikovala. Druhá osoba sa pohybovala," povedal veliteľ HaZZ vo Vranove Martin Magura.

Jeden mladík z miesta ušiel

Podľa našich informácií tretí chlapec z miesta nehody odišiel, no aj jeho neskôr museli ošetriť záchranári. 16-ročný vodič a 17-ročný spolujazdec, ktorý sedel na zadnom sedadle, utrpeli len ľahké zranenia. 15-ročný spolujazdec však utrpel ťažké zranenia.

Oslávenec pred jazdou pil

Mladík si svojou nerozvážnosťou riadne zavaril. Podľa prešovského policajného hovorcu Daniela Džobanika mladík pred jazdou pil. "Vranovský vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre trestný ťin neoprávaného užívania cudzieho motorového vozidla a tiež pre trestný čin ublíženia na zdraví," doplnil Džobanik.

Mladík_nehoda_oslávenec_Sečovská Polianka

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy