Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
ROZHOVOR: Vranovský policajt strieľal do auta s dieťatkom (2)!
Zdielať na

ROZHOVOR: Vranovský policajt strieľal do auta s dieťatkom (2)!

Policajná inšpekcia začala riešiť vážny prešľap vranovských mužov zákona, ktorí údajne prekročili svoje právomoci. Pre nezaplatený dlh a neschopnosť riešiť slovné konflikty mohli mať na svedomí život malého dieťaťa. Podľa svedkov tomu veľmi nechýbalo. Nahnevaní sú nielen príbuzní, ale aj dedinčania. Týchto policajtov tam už viac nechcú vidieť.

Pomáhať a chrániť

"Toto sú ochrancovia zákona?" pýta sa príbuzní malého Miška, ktorý sedel na zadnom sedadle auta, do ktorého začal strieľať vranovský policajt. Ten sa totiž spolu s kolegami chystal manžela Miškovej mamičky predviesť pre nezaplatenú pokutu 170 eur. Tú mimochodom už dávno zaplatil.

Muža však stretli pri obecnom úrade a tam sa s ním dostali do slovného konfliktu. "Sme sa hádali asi 5 minút...Som im vravela, nech nevyrábajú konflikty, že sa na nich zo sedačky pozerá môj syn," napomenula mužov pani Michaela.

Hádku nezvládol ani policajt a tasil zbraň

Muž však napokon s hádkou prestal, nasadol do auta, zabuchol dvere a pobral sa preč. Vtedy zrejme policajt nezvládol ohrdnutie obyčajným človekom a vytasil na auto zbraň. "Si trošku ako keby pokľakol a mieril na pneumatiky. Nestrieľal do vzduchu, strieľal na auto," hovorí otrasená Miška.

Strieľal na auto s chlapčekom

Policajt si však neuvedomil jedno. "Pokojne mohol prestreliť auto, kufor bol prázdny a on strieľal ostrými, vzadu sedel syn... Evidentne majú problémy s ovládaním seba a svojich nervov," hovorí Miška. "Ľudia boli na chodníku, keby sa niekto vplietol do rany, je určite mŕtvy," dodáva Miškov dedko. "Sme mysleli, že naháňajú vraha," hovorí šokovaná dedinčanka.

Manžel pani Michaely pritom nebol nikdy súdne trestaný. Incident mal pokračovanie až do neskorých nočných hodín na polícii. A manžela vyšetrovali ako obvineného...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy