Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Miroslav strieľal opitý, ide do basy
Zdielať na

Miroslav strieľal opitý, ide do basy

Miroslav, ktorého obvinili z pokusu o vraždu dvoch ľudí a nedovoleného ozbrojovania si dnes z úst okresného sudcu v Žiline vypočul rozsudok. Minulý rok v apríli strieľal opitý pred barom vo Vitanovej na Orave. Dvoch mužov projektily zasiahli, ale našťastie nezabili.

Eskorta priviedla otca štyroch detí skoro ráno. Miro sa pri príchode do súdnej siene síce usmieval, no počas vyhlásenia rozsudku a jeho odôvodnenia neustále krútil hlavou. Po viac ako roku súdnych pojednávaní sudca poslal Mira za mreže na 25 rokov s najvyšším stupňom stráženia.

" Trest je veľmi prísny. tresty sa sčítavali," vyjadril sa k trestu svojho klienta obhajca Dušan Chlapík. Prokurátorka však s týmto tvrdením nesúhlasí: "Iný trest nie je možné uložiť ako taký, ako som navrhla," dodáva. 

Okrem pokusu o vraždu dvoch ľudí mu zopár rokov väzenia pridal aj fakt že na nevinných ľudí strieľal z nelegálne držanej zbrane. Obvinili ho aj z nedovoleného ozbrojovania. Rozsudok však nie je právoplatný keďže sa obhajca obžalovaného na mieste odvolal.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy