Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Bratislave vyčíňal podpaľač, zničil 8 áut!
Zdielať na

V Bratislave vyčíňal podpaľač, zničil 8 áut!

Hasiči mali v noci v Bratislave plné ruky práce. V plameňoch sa totiž v hlavnom meste ocitlo až osem automobilov! A nie je to náhoda. Za všetkým podľa vyšetrovania stojí neznámy podpaľač...

Poriadny požiar zachvátil zaparkované vozidlá na Kríkovej ulici v Bratislave. Plamene ich začali ničiť približne päť minút pred treťou hodinou ráno. Najskôr začalo horieť jedno auto, potom dokonca ďalších sedem!

Za vyčíňaním plameňov pritom nestojí žiadna technická chyba, ale ide o dielo nateraz podpaľača. "Podľa predbežného vyjadrenia zisťovateľa príčin požiaru mal požiar vzniknúť úmyselným konaním neznámeho páchateľa," povedal krajský policajný hovorca František Peczár. 

Na ulici najskôr začal horieť Citroen C3, od ktorého sa oheň následne rozšíril na ďalších sedem vozidiel (Kia Pregio, Renault Laguna, Fiat Punto, Renault Kango, Škoda Felicia, Chevrolet Aveo, Dodge Caliber). Škoda na autách, ktorých majitelia sa dostavili na miesto bola predbežne vyčíslená na 30.500,-€. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovanie cudzej veci," dodal F. Peczár. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy