Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Príšerná zrážka motorkára. Pohľad šokoval aj policajtov...
Zdielať na
Krimi

Príšerná zrážka motorkára. Pohľad šokoval aj policajtov...

Hasičom aj policajtom z Dolného Kubína prešiel až mráz po chrbte, keď po príjazde na miesto nehody uvideli na ceste pri Hornej Lehote mladého muža s úplne rozbitou hlavou. Jazdil totiž na motorke bez prilby a vodičáku...

K veľmi vážnej nehode došlo vo finiši víkendu pri Hornej Lehote. Mladík na motorke vrazil do oprotiidúceho auta, v ktorom sedeli dovolenkári. Michal (21) našťastie aj pri ťažkých zraneniach zostal pri vedomí.

Uvažovalo sa o jeho prevoze pomocou helikoptéry. Napokon ho sanitkou odviezli do ružomberskej nemocnice, kde sa momentálne nachádza v umelom spánku. Podľa našich informácií Michal nemal na hlave prilbu ani nevlastnil vodičský preukaz. Dokonca sa potúžil alkoholom a tak nafúkal jedno promile. A za všetkým navyše zrejme stála nerozvážna naháňačka s jeho kamarátom.

Orava však zažila aj ďalšiu motorkársku nehodu. V Istebnom 22-ročný muž zrejme neubrzdil svoj stroj a vrazil do oprotiidúceho auta. Našťastie sa mu nič vážne nestalo a vyviazol iba s prasknutou kľúčnou kosťou.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy