Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ožratý otec chcel nožom pozabíjať celú rodinu
Zdielať na
Krimi

Ožratý otec chcel nožom pozabíjať celú rodinu

Rodina z Plášťoviec zažíva nepríjemné chvíle. Ich otec to začal preháňať s alkoholom a býva veľmi agresívny. Gabriel naposledy naháňal svoju ženu aj deti s veľkým kuchynským nožom a kričal, že ich pozabíja.

Keď otec naháňal deti s nožom po dome, niektoré sa ukryli, iné ušli do dediny. Najmladší syn využil chvíľku jeho nepozornosti a nôž skryl. Potom matka so všetkými deťmi z domu utiekla do susedného domu.

Muž ale ďalej vyčíňal na dvore. Matka preto vzala všetky deti k jeho bratrancovi Ladislavovi. Ten ich našťastie ukryl u seba doma. "Keby neprišla sem, tak možno ich tam popichá," hovorí pán Ladislav.

Keď sa agresívny Gabriel dozvedel, kde sa nachádza jeho rodina, išiel priamo do domu svojho bratranca. Aj tam sa mu nanešťastie podarilo nájsť nôž a  znovu útočil na svoju ženu a  napadol aj svojho príbuzného. Gabriela sme doma nezastihli. Pred domom ale stála jeho manželka, ktorá využila, že domácnosť je prázdna a prišla vziať veci, ktoré potrebuje pre deti.

Katarína podala na svojho muža trestné oznámenie. Vraví ale, že nechce aby išiel do väzenia, ale bola by najradšej, keby mu súd nariadil protialkoholické liečenie. Presviedčala nás, že keď jej muž nepije, tak je to veľmi milý a mierumilovný človek.

Policajné auto_ilustračné foto_nové

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy