Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V bratislavskej Petržalke skončilo auto na streche
Zdielať na
Krimi

V bratislavskej Petržalke skončilo auto na streche

Vážna dopravná nehoda sa stala ráno krátko po deviatej hodine v mestskej časti Petržalka. Vodič červeného Renaulta nedal prednosť. Vozidlo, ktoré išlo po hlavnej ceste, skončilo na streche a narazilo do ďalšieho auta.

V Petržalke došlo na križovatke ulíc Jantárová a Lietavská k zrážke troch automobilov. Podľa doterajšieho vyšetrovania nehody je na vine vodič Renaultu Clio, ktorý pri vchádzaní do križovatky pravdepodobne nedal prednosť. Z pravej strany prichádzalo vozidlo Opel Astra, ktoré šofér jednoducho odignoroval. Autá sa tak zrazili. Jedno z nich sa otočilo na streche a dopadlo pritom na piešťanský Renault.

Pri nehode sa v prevrátenom vozidle ľahko zranil vodič a spolujazdec. Hneď po nehode ich však previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Na havarovaných vozidlách sa škoda odhaduje do výšky 9 000 €. Ani u jedného z vodičov sa alkohol nepotvrdil. Dopravná nehoda sa stále vyšetruje.

Náš čitateľ Adam ju videl zo svojho balkóna. "Asi do 10 minút na miesto prišli 2 sanitky, 1 policajné auto a aj hasiči. Doprava sa zdržala na niekoľko sekúnd. Auto, ktoré sa prevrátilo na strechu už stihli odviesť. V čase 10:35 už tam boli už len policajti a červený Renault, ktorý nehodu spôsobil," opísal svedok.

nehoda_jedno auto prevrátené_Petržalka

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy