Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V Ríme vraj dobodali fanúšika Slovana
Zdielať na

V Ríme vraj dobodali fanúšika Slovana

Fanúšika bratislavského Slovana, ktorý vo štvrtok hral odvetný zápas play off Európskej ligy UEFA v Ríme, údajne v hlavnom meste Talianska bodli do brucha. Ďalší dvaja Slovanisti čelia obvineniam z krádeže a prechovávania zbrane.

 Agentúre SITA to potvrdila riaditeľka tlačového odboru rezortu diplomacie Petra Greksová. „Máme informácie, že dvaja fanúšikovia boli obvinení, jeden kradol v autogrile, zachytila to bezpečnostná kamera, druhý bol obvinený z prechovávania zbrane, mal pri sebe nôž,“ potvrdila to riaditeľka tlačového odboru rezortu diplomacie Petra Greksová. Obaja by mali byť podľa jej slov na slobode. 

Jedného fanúšika Slovanu údajne bodli do brucha. Túto správu však ministerstvo zahraničných vecí nemá potvrdenú, informovali ich o tom priaznivci bratislavského klubu. Do problémov sa podľa Greksovej dostal aj slovanistický autobus so svojou posádkou. „Celý autobus bol zadržaný, bolo to pravdepodobne radikálne krídlo, nevpustili ich do areálu,“ dodala Greksová.

Rím patril vo štvrtok večer Slovanu. Remizoval tam s tamojším AS Rím 1:1 a postúpil to skupinovej fázy Európskej Ligy. Priebeh zápasu po minútach si môžete prečítať TU!

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy