Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tragédia pri Leviciach. Kristián (†6) neprežil pád do žumpy
Zdielať na

Tragédia pri Leviciach. Kristián (†6) neprežil pád do žumpy

Obrovské nešťastie sa stalo v dedinke Lok v okrese Levice. Sedemročný chlapček sa zatiaľ z neznámych príčin zrútil do žumpy. Aj keď ho za chvíľu vyslobodili, zraneniam na mieste podľahol...

Letný oddych sa pre malého chlapca v obci Lok skončil predčasne a mimoriadne tragicky. Kristián bol vonku aj so svojimi rodičmi a dvomi mladšími súrodencami. Bývajú v úplne novej bytovke, kde by sa zdalo, že na deti nečakajú žiadne nástrahy. Preto rodičia na chvíľu odbehli a dieťa tam pokojne nechali samé.

Keď rodičia chlapčeka nevideli vonku na dvore okamžite ho začali hľadať. Otec si pritom všimol, že je otvorený poklop na žumpe. Dieťa tam spadlo. Dvojmetrová žumpa bola plná výkalov. Rodičia sa snažili aj chlapca nájsť, no vo vnútri ho nevideli.

Na miesto prišli levickí hasiči. V špeciálnom obleku jeden z hasičov vošiel do žumpy. Bola tam nulová viditeľnosť a chlapca hľadali iba po hmate. Ponoril sa do žumpy, kde ho následne po 5 až 10-tich minútach hľadania našiel. Už v tej chvíli nejavil Kristián žiadne zámky života a von vytiahli len jeho bezvládne telíčko.  Chlapčeka sa záchranári pokúšali oživovať zhruba ešte pol hodinu svoj boj o život však prehral. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy