Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Smrteľná nehoda: Motorkár sa zrazil s osobným autom
Zdielať na

Smrteľná nehoda: Motorkár sa zrazil s osobným autom

KOŠICE / Vážna dopravná nehoda v Košiciach. Na ceste smerom z Festivalového námestia na Triedu SNP sa včera večer zrazilo osobné auto s motorkárom, ten podľahol zraneniam na mieste. Podľa informácii TV JOJ prišiel o život košický policajt.

​Vodička si pravdepodobne nevšimla prichádzajúceho motorkára, ktorý išiel po hlavnej ceste. Zrážke už nedokázal zabrániť. Motorkár išiel pravdepodobne rýchlo, pričom mu do cesty vošlo osobné auto. Po zrážke auto až posunulo a motorkár spadol na zem. Okoloidúci ihneď začali s oživovaním, no zachrániť sa ho nepodarilo. Zranila sa aj vodička osobného auta.

"Pri dopravnej nehode zasahovali ambulancie RLP a RZP. Záchranári ošetrili a následne transportovali do nemocnice v Košiciach 67-ročnú ženu s poranením hrudníka, pleca a ramena. 30-ročný muž, žiaľ utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," uviedla hovorkyňa operačného strediska ZZS SR Petra Klimešová.

"Požitie alkoholu u vodičky zistené nebolo. To, či bol pod vplyvom nebohý vodič bude zisťované pri pitve," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Jana Mésarová.

Niektorí policajti si dokonca na znak úcty ku nebohému kolegovi dnes na svoje autá vyvesili čierne stužky. "V tejto súvislosti začal policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," dodala Mésarová. Na miesto prišiel aj dopravný znalec a čo presne sa stalo zisťujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy