Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Zrážka auta s autobusom: Dopravnú nehodu neprežil 42-ročný vodič
Zdielať na

Zrážka auta s autobusom: Dopravnú nehodu neprežil 42-ročný vodič

ZLATÉ MORAVCE / Pri dopravnej nehode na ceste pri Zlatých Moravciach aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky. Nehoda sa stala na ceste I/65 Zlaté Moravce pri odbočke na Chyzerovce.

Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke autobusu s osobným vozidlom Alfa Romeo. "Pri dopravnej nehode sa zranili obaja vodiči a päť cestujúcich," informuje polícia na sociálnej sieti. Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. 42-ročný vodič bol podľa polície s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice, kde zraneniam podľahol. 

Po náraze autobus, ktorý išiel z Nitry do Zlatých Moraviec skončil zdemolovaný v priekope. Vodič sa tiež vyhýbal brzdením a uhýbaním sa, ale došlo ku stretu vozidiel. Motor z osobného auta spolu s prednou časťou skončili pod autobusom. Zvyšok osobného auta ešte letel zhruba 50 metrov a skončil mimo cesty. Vodič bol v aute sám a po prevoze do nemocnice zomrel. Zranil sa aj vodič autobusu a 6 cestujúcich tiež skončili v nemocnici

Záchranári smerovali aj pri obec Rajčany. 35-ročný vodič s auto vletel pod kamión. Náraz nemal šancu prežiť. Viac si prečítajte v článku nižšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy