Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Muž sa pri hre s priateľkou skryl do kufra. Tá ho tam nechala zomrieť
Zdielať na

Muž sa pri hre s priateľkou skryl do kufra. Tá ho tam nechala zomrieť

WASHINGTON / Mení právnikov ako ponožky. Pred súdnym pojednávaním ju to však neochránilo. Reč je o 42-ročnej Sáre, ktorá čelí na Floride obvineniu, že vedome nechala zomrieť svojho priateľa. Počas hry na schovávačku sa ukryl v kufri a to nemal robiť.

​Od jej zadržania pred štyrmi rokmi mala pritom už siedmu obhajkyňu. Na prvý pohľad krehká žena čelí hrôzostrašnému obvineniu. Jedným z hlavných dôkazov obžaloby je video, ktoré vyšetrovatelia našli v jej mobile. Zachytáva, ako jej vtedajší priateľ, ukrytý v kufri prosí Sáru o pomoc. Sára ho však vysmiala. "To máš za všetko, čo si mi urobil," povedala mu a išla si ľahnúť do postele. "Sára, ja nemôžem dýchať," ozvalo sa z kufra. Priateľa tak nechala napospas osudu. 

Muž vošiel do kufra podľa vyšetrovateľov dobrovoľne, keď sa hral so Sárou na schovávačku. Ona mu však napriek jeho prosbám nepomohla vyslobodiť sa a tak teraz čelí obvineniu z vraždy druhého stupňa. Ani posledná žiadosť o výmenu obhajcu už sudcu nezastavila. Začiatok súdneho procesu stanovil na október.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy