Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Exkluzívne fotografie: Premiéra Roberta Fica previezli do Bratislavy
Zdielať na

Exkluzívne fotografie: Premiéra Roberta Fica previezli do Bratislavy

BRATISLAVA / Zdravotný stav Roberta Fica sa po atentáte zlepšuje. Riaditeľka nemocnice potvrdila, že Robert Fico sa už nenachádza v nemocnici v Banskej Bystrici. Podľa informácií TV JOJ sa nachádza doma vo svojom byte. Podľa zdroja TV JOJ v okolí bytu Roberta Fica sa dnes pohybovalo viacero policajtov a ochrankárov. Susedia zaznamenali ich zvýšený pohyb.

​Vo štvrtok (30.5.) podvečer previezli premiéra Roberta Fica do Bratislavy. Podľa našich doterajších informácií a vyjadrení riaditeľky Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici Miriam Lapuníkovej, chcel zostať Robert Fico v starostlivosti lekárov v Banskej Bystrici, až kým sa jeho zdravotný stav nezlepší natoľko, že by prešiel do domácej liečby. O tom, kedy prejde do domácej liečby, malo rozhodovať konzílium. 

Pri nemocnici v Bratislave bola reportérka TV JOJ Martina Karasová. Potvrdila, že krátko pred pol ôsmou večer prešlo na miesto policajné auto a čierna vládna limuzína. Auta sa zdržali iba chvíľu. Situáciu bude naďalej sledovať. 

"Zdravotný stav premiéra je stabilizovaný, vyvíja sa podľa očakávaní. Kedy bude premiér odchádzať z Rooseveltovej nemocnice, rozhodne konzílium. Odtiaľto bude odchádzať do domácej ošetrovateľskej starostlivosti," informovala riaditeľka Rooseveltovej nemocnice Miriam Lapuníková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy