Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mimoriadne tragická nehoda: Po náraze do stromu vyhasli 3 mladé životy
Zdielať na

Mimoriadne tragická nehoda: Po náraze do stromu vyhasli 3 mladé životy

VEĽKÁ MAČA / Nešťastie sa stalo v noci pri obci Veľká Mača (okres Galanta). Auto so 4 pasažiermi zišlo z cesty a narazilo do stromu. Nehodu prežilo iba jedno dievča, ktoré je aktuálne v ohrození života.

Za volantom sedel 20-ročný Roland, vedľa neho 21-ročný Alex a na zadných sedadlách rovnako stará Laura a 18-ročná Sofia. Nikto z nich ani len netušil, že táto jazda bude pre väčšinu z nich práve tá posledná. Nehodu prežila iba 21-ročná dievčina, ktorú záchranári transportovali s ťažkými zraneniami do nemocnice. Ostatní, žiaľ, zraneniam podľahli.

Dievčina v nemocnici bojuje o život

"Zasahujúci príslušníci zo Serede a Galanty vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického zariadenia," informovala hovorkyňa hasičov v Trnavskom kraji Lenka Košťálová. "Ženu transportovali záchranári s fraktúrou stehennej kosti a úrazom hrudníka do nemocnice v Galante," doplnil hovorca OS ZZS SR Richard Bolješik. Ťažko zranenú Lauru operovali približne 5 hodín. Aktuálne sa nachádza v kritickom stave na JIS-ke.

Polícia miesto nehody uzavrela a krátko na to zasahovali pri udalosti všetky záchranné zložky. "Vzhľadom na závažnosť prípadu si nehodu prevzal galantský vyšetrovateľ, ktorý začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy