Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
V byte našli mŕtveho muža. Susedia ho dlhšie nevideli
Zdielať na

V byte našli mŕtveho muža. Susedia ho dlhšie nevideli

HUMENNÉ / V paneláku v Humennom zasahovali záchranári. Privolal ich domovník. Jedného zo susedov totiž dlhší čas nik nevidel. Preverovali, či nie je v nemocnici. Po otvorení bytu sa však potvrdilo to najhoršie.

"Jednotka bola privolaná na žiadosť polície k otváraniu bytu," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Humenné Peter Bazar. Na Košickú ulicu zamierili záchranné zložky v podvečerných hodinách. Pomoc zavolal domovník. Jedného zo susedov už dlhšie totiž nik nevidel.

Najskôr preverovali, či náhodou nie je hospitalizovaný v nemocnici. "Po otvorení bytu sa osoba nachádzala na gauči, nejavila známky života," konštatoval veliteľ zásahu. "V jednom z bytov bolo nájdené mŕtve telo muža," informovala hovorkyňa Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Akákoľvek pomoc by už v tomto prípade bola zbytočná. Bezvládne telo tam ležalo už niekoľko dní. "Päť dní. Tak polícia tvrdí, že poslednýkrát, čo ho videli živého. Aj to tak vyzerá. Bližšie sa urobí pitva a tam sa zistí," reagoval obhliadajúci lekár Miroslav Biľanin. "Príslušníci použili aj autonómne dýchacie prístroj," opísal zásah veliteľ. Podľa susedov nebohý muž žil v tomto paneláku asi dve desaťročia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy