Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vodič kamiónu zabil dvoch ľudí, bol totálne na mol!
Zdielať na

Vodič kamiónu zabil dvoch ľudí, bol totálne na mol!

Slovenský vodič kamiónu, ktorý zrejme zavinil smrteľnú nehodu s českým autobusom bol opitý! Podľa polície mal v krvi štyri promile alkoholu.

Informáciu o tom, že slovenský vodič mal v sebe alkohol, priniesla maďarská tlačová agentúra MTI. Test na alkohol zistil 4 promile alkoholu, čo podľa MTI znamená, že šofér si pred jazdou dal liter tvrdého alkoholu!

Opitosť slovenského vodiča by vysvetľovala jeho neistú jazdu a kľučkovanie, o ktorom vypovedal ďalší slovenský kamionista. Ten za ním na diaľnici krátku dobu išiel. Podľa prvých výpovedí si polícia myslela, že vodič za volantom zaspal alebo mal zdravotné problémy.

Tragická dopravná nehoda sa stala včera ráno na maďarskej diaľnici pri Rajke. Zrazil sa tam slovenský kamión s poľským. Následne na to kamionista zo Slovenska prešiel do protismeru a narazil do českého autobusu.

Kamión okamžite po zrážke začal horieť. Pri nehode zomrel kamionista aj vodič autobusu. V tom bolo 50 ľudí, 10 sa zranilo ťažšie. Druhý vodič autobusu je v nemocnici s vážnymi poraneniami.

Zisťujeme podrobnosti a správu budeme aktualizovať. 

Maďarsko, dvaja mŕtvi

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy