Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Vážna nehoda na východe Slovenska: Zranilo sa 6 ľudí
Zdielať na

Vážna nehoda na východe Slovenska: Zranilo sa 6 ľudí

SLANEC / Vážna dopravná nehoda sa stala krátko po siedmej v obci Slanec. Čelne sa tam zrazili dve osobné autá a záchranári prevážali do nemocnice až 6 ľudí. Cestu museli uzavrieť.

Podľa informácií TV JOJ mal vodič Wolksvagenu dostať pravdepodobne mikrospánok, pričom prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim autom. Podľa našich informácií išli chlapi vo Wolkswagene z nočnej smeny domov pričom na rovnej ceste prešli priamo v obci do protismeru, kde vrazili do Chevroletu, v ktorom sa viezli dve ženy.

"Po príchode na miesto sme zistili, že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch vozidiel. Vo vozidlách bolo 7 účastníkov dopravnej nehody, z toho dvaja boli zranení ťažko. Šiestich odviezli záchranné služby. Pomáhali sme ošetrovať zranených, zabezpečili sme miesto nehody," priblížil Marcel Reisz, veliteľ zásahu HaZZ Bidovce.

"Dve maloleté osoby, 19-ročný muž a 53-ročný muž utrpeli poranenia hrudníka, 25-ročná žena otras mozgu a 49-ročná žena poranenie krčnej chrbtice," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR. Všetkých šiestich zranených previezli do košických nemocníc.

"Vodič aj vodička boli na mieste podrobení dychovej skúške. Tá však prítomnosť alkoholu v ich dychu nepotvrdila. Na nevyhnutne potrebný čas bol úsek cesty uzatvorený a dopravu v tomto úseku riadili policajti," uviedla Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ Košice. Na miesto prišiel aj dopravný znalec, ktorý spoločne s policajtmi nehodu dôkladne zadokumentovali aj pomocou špeciálneho prístroja, ktorý dokáže prečítať čierne skrinky vo vozidlách. To, ako presne k nehode došlo, vyšetrujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy