Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
VIDEO: Po bitke sa snažil pred policajtami utiecť. Tí ho naháňali po známej ulici
Zdielať na

VIDEO: Po bitke sa snažil pred policajtami utiecť. Tí ho naháňali po známej ulici

BRATISLAVA / Brutálna bitka v nočných uliciach Bratislavy. Dvaja mladí muži sa po hádke pobili tak, že jeden z nich skončil v nemocnici. Útočník síce z miesta odišiel, no postaral sa aj o ďalší rozruch. Všetko zachytili policajné kamery.

V uliciach starého mesta naháňali mladého 18-ročného Artema. Ten sa na Vysokej ulici krátko pred 4. hodinou ráno pobil s 25-ročným Ivanom z Ukrajiny. Pred jedným z barov sa mali pohádať až tak, že začali lietať päste.

Starší z nich mal podľa zistení TV JOJ schytať štyri poriadne údery do hlavy. Jeho stav bol natoľko vážny, že ho museli ratovať záchranári. "Na základe volania MsP sme na miesto vyslali ambulanciu RZP. Záchranári ošetrili a následne transportovali do nemocnice muža s poranením hlavy a s podozrením na otras mozgu," uviedla hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová. Keďže 18-ročný Artem, taktiež pôvodom z Ukrajiny, po bitke z miesta odišiel, hľadať ho začali policajti. Dlho im to však netrvalo. Podozrivého muža spozorovali policajti na Obchodnej ulici. Po tom, čo sa mu prihovorili, sa dal na útek. "Prvých niekoľko desiatok metrov ho prenasledovali v aute, následne keď zmenil smer, sa za ním obaja rozbehli," opísal zásah hovorca mestskej polície Peter Borko. 

Policajná naháňačka trvala iba niekoľko minút a agresívneho mladíka hliadka zadržala. "Muž nerešpektoval výzvy policajtov na zastavenie. Ale aj tak ho dvojica za použitia hmatov a chvatov zastavila," uviedol hovorca. Zraneného mladíka podľa zistení TV JOJ ešte v ten deň z nemocnice prepustili. Nesúhlasil totiž s ďalším vyšetrením. Policajti prípad aj naďalej vyšetrujú.

VIDEO naháňačky: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy