Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dôchodkyňu na priechode zrazilo to isté auto dvakrát
Zdielať na

Dôchodkyňu na priechode zrazilo to isté auto dvakrát

STARÁ ĽUBOVŇA / Chodkyňa (85), ktorú na priechode v Starej Ľubovni zrazilo auto, je v opatere lekárov. Žena to už domov ďaleko nemala a vozidlo ju dokonca zrazilo hneď dvakrát.

Stalo sa to na priechode pri jednej z križovatiek v Starej Ľubovni. Pod kolesami osobného auta skončila staršia žena na dôchodku. To ešte netušila, že auto, ktoré do nej narazilo, je prejde ešte raz. Chodkyňa to domov ďaleko nemala. Od chodníka pred domom ju delilo len pár krokov. "Dva kroky mala k chodníku. Mala skoro celý priechod prejdený," tvrdí syn zranenej ženy.

Ženu čakal ešte jeden šok

Po tom, ako do nej narazilo osobné auto, staršia žena spadla na zem. Za volantom auta sedela 62-ročná vodička. Tá zastavila a v panike vybehla von. Vtedy sa stalo to, čo nikto nečakal. Auto sa dalo samovoľne do pohybu. "Vodička z auta okamžite vystúpila, no nezabezpečila si vozidlo proti pohybu. Auto pokračovalo v jazde a kolesom prešlo zrazenej chodkyni po nohe," upresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Zrazenú ženu previezli záchranári do nemocnice. Stále je hospitalizovaná a v opatere lekárov. "85-ročná žena utrpela ťažký úraz, ktorý si vyžiada liečenie," dodala policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy