Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Krvavý incident: Muž bodol svojho údajného soka v láske vyše 10-krát
Zdielať na

Krvavý incident: Muž bodol svojho údajného soka v láske vyše 10-krát

PÚCHOV / Bodal ma ako zmyslov zbavený. Takto opísal krvavý incident mladík z Púchova, ktorý sa prišiel porozprávať za 30 ročným Jurajom. Ten však namiesto odpovedí vytiahol vreckový nôž. Nasledoval nerovný súboj, počas ktorého útočník bodol svoju obeť vyše 10-krát.

K útoku došlo v nočných hodinách pred jedným z bytových domov, kde poškodený fajčil. "Medzi mužmi došlo najskôr k slovnému konfliktu. Následne však obvinený vytiahol z vrecka bundy vreckový skladací nôž, ktorým bodol poškodeného do oblasti trupu a aj iných častí tela," opísala hovorkyňa KR PZ Trenčín Katarína Kuzmová. 

"On je zaľúbený do mojej baby, mal milión vyhrážok, tak som mu bol dohovoriť. Videl som, ako vyťahuje nožík a začal sa súboj," uviedol poškodený Jozef. "Obvinený vytiahol z vrecka bundy vreckový skladací nôž, ktorým bodol poškodeného do oblasti trupu. Potom, ako poškodený spadol na trávu vedľa chodníka pred bytovkou, si na neho páchateľ sadol a opätovne ho bodal do celého tela," informovala Katarína Kuzmová, hovorkyňa KR PZ Trenčín.

Útočník tvrdí, že sa iba bránil

Poškodený utrpel minimálne 11 bodno-rezných rán. Útočníka v besnení zastavil až jeho sused, ktorý vybehol z bytu. "Snažil som sa mu tú ruku nejako zachytiť, ale bodal ako zmyslov zbavený," povedal Jozef. "Útokom obvineného bolo poškodenému spôsobených viacero bodno–rezných zranení na hrudníku, ramene, stehne a predlaktí," priblížila hovorkyňa. 

Nôž našťastie nezasiahol životne dôležitý orgán a mladíka po troch dňoch prepustili z nemocnice. 30-ročného Juraja medzitým obvinili a eskortovali na súd, pretože prokurátor navrhol jeho väzobné stíhanie. "Dával mi päste do mozgu, keď som otváral dvere. Ja som sa bránil, bál som sa, že budem ochrnutý," odpovedal obvinený Juraj. 

Sudca vzal obvineného do preventívnej väzby

"Vyšetrovateľ z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie 30-ročnému mužovi za zločin ublíženie na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctvo," uviedla Kuzmová. "Sudca pre prípravné konanie vzal obvineného do takzvanej preventívnej väzby, pretože existuje dôvodná obava, že v prípade jeho ponechania na slobode by pokračoval v trestnej činnosti," povedal hovorca krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. Jurajovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy