Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž sa vyhrážal plynovou zbraňou vlastnej dcére a manželke
Zdielať na

Muž sa vyhrážal plynovou zbraňou vlastnej dcére a manželke

TURZOVKA / Vyhrážal sa dcére a v minulosti aj manželke. Za to teraz sedí vo väzbe. Jozef z Turzovky v návale zlosti vytiahol dokonca aj zbraň. Museli zasahovať policajti.

Hádka v rodine sa neskončila najlepšie. Kysučan (50) po nej skončil vo vyšetrovacej väzbe. Jozef prišiel domov a mal vraj aj vypité. Podľa polície sa mal so svojou dcérou v byte kde spolu bývajú pohádať. Emócie sa vystupňovali a okrem vulgarizmov padali aj rôzne vyhrážky. "Následne zobral plynovú pištoľ čím svoje vyhrážky zdôraznil," informovala Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. 

Dcéru zbraň poriadne vystrašila. Hádky v tejto rodine vraj neboli ojedinelé. "Počas vyšetrovania bolo zistené, že obvinený muž sa okrem dcéry vyhrážal aj manželke," priblížila Kremeňová. 

Jozef pracuje na stavbách. Práve on je údajne živiteľom rodiny. Potom čo ho policajti zadržali však skončil v policajnej cele a keď vytriezvel obvinili ho. "Poverený príslušník obvinil muža z nebezpečného vyhrážania," ozrejmila Kremeňová. "Sudkyňa pre prípravné konanie vzala obvineného do väzby z dôvodu, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti," uviedla Anna Dudová Záborská, hovorkyňa Krajského súdu v Žiline. 

Jozef počas výsluchu, ktorý trval takmer tri hodiny síce sľuboval, že svojej rodine neublíži, no sudkyňa mu neuverila. "Väzba teda nebola nahradená dohľadom probačného a mediačného úradníka a ani ponúknutým písomným sľubom obvineného," dodala Dudová Záborská. "Ak máte akékoľvek informácie o protiprávnom konaní oznámiť to môžete na čísle 158," doplnila Kremeňová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy