Skoro jasno
18°
Bratislava
Šialený čin na východe: Priložili mu nôž na brucho a pýtali sa, či ho majú bodnúť
Zdielať na

Šialený čin na východe: Priložili mu nôž na brucho a pýtali sa, či ho majú bodnúť

HUMENNÉ / Mali mu priložiť nôž na brucho a pýtali sa, či ho majú bodnúť. Nešlo o žart, v prípade už polícia vedie trestné stíhanie vo veci nebezpečného vyhrážania. Dvojica, ktorá nožom útočila, skončila v cele policajného zaistenia.

K útoku nožom došlo pri jednej z bytoviek v Humennom. Páchateľmi majú byť podľa polície muž a žena vo veku okolo 30 rokov. Priložili nôž rovesníkovi k oblasti brucha a podľa informácií TV JOJ sa mali dokonca spýtať, či ho majú bodnúť.

Oboch podozrivých umiestnili do cely policajného zaistenia. "Polícia zadržala osoby podozrivé zo spáchania tohto trestného činu. Aktuálne sa vykonávajú ďalšie procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia podozrivým osobám," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Aký mala dvojica dôvod takto konať zatiaľ známe nie je. Konkrétnejšie informácie v tomto štádiu vyšetrovanie poskytnúť nemôže. "Poverený príslušník OO PZ Humenné vykonáva vyšetrovanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie," uviedla Ligdayová. Trestná sadzba je v podobných prípadoch odňatie slobody až na jeden rok. Podľa zistení TV JOJ napadnutý muž našťastie neutrpel žiadne zranenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy