Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
tvojenoviny: Jazvečíkovi zaživa vylúpli oko
Zdielať na

tvojenoviny: Jazvečíkovi zaživa vylúpli oko

Zdroj: Foto: Ingrida Vojtylova

OD ČITATEĽKY INGRID VOJTYLOVEJ / Ľudia vedia byť niekedy brutálnejší, ako zvieratá. Plne to dokazuje aj otrasný príbeh týraného psíka Očka. O jeho osude nám povedala pani, ktorá sa vrátila z prechádzky po lese...

Keď sme prišli na miesto, kde sa psík nachádzal, podlomili sa mi kolená. Sedel tam jazvečík a pohľad na to utýrané telíčko, bol proste strašný. Vziať ho na ruky bolo velmi zložité, tá bolesť čo prežíval, keď sme ho odnášali musela byť hrozná. Očka sme okamžite previezli na veterinárnu kliniku, kde dostal lieky proti bolesti a infúziu.

Bol dehydrovaný, podľa veterinárneho lekára, bol v lese okolo dvoch týždňov, kedže rany na jeho tele už velmi hnisali. Očko si prešiel peklom a bohužiaľ veterinárka potvrdila, že je za to zodpovedný človek. Očko má pomliaždeniny na rebrách v dôsledku kopancov, alebo úderov.

Má veľkú ranu a stiahnutú kožu na prednej nohe, ktorá zasahuje až na hruď. No nebol len dobitý, ten tyran mu mechanicky vylupol oko a to mu ostalo visieť na cievkach. Nedokážem si ani predstaviť čo si to malé chudiatko muselo prežiť a nedokážem pochopiť, ako veľmi to bolelo.

Foto: Ingrida Vojtylova

Foto: Ingrida Vojtylova

Foto: Ingrida Vojtylova

Foto: Ingrida Vojtylova

Najčítanejšie správy