Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rybárom sa naskytol desivý pohľad: Vo vode plávalo mŕtve telo muža
Zdielať na

Rybárom sa naskytol desivý pohľad: Vo vode plávalo mŕtve telo muža

SLEPČANY / Hrozivý pohľad sa naskytol rybárom na priehrade v obci Slepčany. Vo vode plávalo telo muža, ktoré tam muselo byť už dlhšiu dobu. Ukázalo sa, že ide o 31-ročného nezvestného mladíka, ktorého hľadali už niekoľko týždňov.

​Telo vo vodnej nádrži v Slepčanoch si všimli rybári. Plávalo asi 15 metrov od brehu. K priehrade smerovala polícia a muža z vody vytiahli hasiči. Mal oblečené nohavice, bundu a na chrbte ruksak. Polícia na mieste zaisťovala stopy. "Na miesto sa dostavil obhliadajúci lekár, ktorý nariadil vykonať zdravotnú bezpečnostnú pitvu," priblížila Jana Šinková, hovorkyňa KR PZ Nitra

Podľa informácií TV JOJ v ruksaku, ktorý mal muž na chrbte, mali byť aj kamene. Nebohý mal pri sebe doklady a vo vode bol už dlhšiu dobu. Telo patrí 31-ročnému mužovi, ktorý zmizol ešte v polovici januára v obci Žitavany. "Polícia ukončila pátranie po mužovi, ktorého nezvestnosť bola zverejnená 13. januára tohto roku," dodala Šinková. 

Krátko po jeho zmiznutí boli v terénu desiatky policajtov, ale aj ľudí z pohotovostného pátracieho tímu. Niekoľko dní prehľadávali široké okolie. To, do ktorej lokality smeroval, ukázali kamerové záznamy. "Prešli sme cez tisíc kilometrov. Aj napriek obrovskej snahe sa nám ho vtedy nájsť nepodarilo," povedal hovorca PPT Bruno Hauer. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy