Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nočná streľba: V lese našli muža s prestrelenou hlavou
Zdielať na

Nočná streľba: V lese našli muža s prestrelenou hlavou

PRIEVIDZA / Záhadný prípad vyšetrujú prievidzskí kriminalisti. Na posede pri obci Veľká Čausa našli muža s jedným strelným poranením. Zaistili tam však 3 nábojnice. Pracujú preto s viacerými verziami. Muž leží s ťažkými zraneniami v nemocnici.

Na jednom z posedov našli zraneného 65-ročného muža, ktorý odišiel z domu o šiestej večer. Príbuzným sa nehlásil a preto ho išiel jeho syn hľadať. Našiel ho v kaluži krvi. Okamžite zavolal svojho známeho lekára. Ten následne záchranárov. Po stabilizovaní ho museli zo sedem metrovej výšky dostať dole. Ako prvý o tom informoval portál topky.sk. "Ťažko sme sa dostali na miesto, museli sme použiť trojkolky a terénne auto. Nachádzal sa vysoko, museli sme ho dať dole pomocou lezeckej techniky," opísal Patrik Vanek, veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Prievidzi. 

Zranený muž bol v bezvedomí. So strelným poranením hlavy ho transportovali do bojnickej nemocnice. "Na miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po prvotnom ošetrení transportovala 65-ročného pacienta do nemocnice v Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy," priblížila pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Policajti potom priestor uzavreli a prečesávali les do pol noci. Na posede sa totiž našli 3 vystrelené náboje. Nikto nevie povedať čo presne sa tu stalo. Muž zákona pracujú s viacerými verziami.

Polícia udalosť vyšetruje, trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková pre TASR potvrdila, že vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť žiadne iné informácie," doplnila Krajčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy