Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tragédia na skládke: Muža pravdepodobne zavalil betónový panel
Zdielať na

Tragédia na skládke: Muža pravdepodobne zavalil betónový panel

VRBOVCE / Tragédia sa stala na skládke biomasy v okrese Rimavská Sobota. V areáli mali byť v tom čase podľa nášho zdroja okrem majiteľa ďalší dvaja muži. Jedného z nich zrejme privalil betónový panel. Zomrel na mieste. Polícia prípad vyšetruje ako prečin usmrtenia.

​Obyvatelia okolitých domov nám povedali, že najskôr počuli obrovský krik. O pár minút neskôr na miesto dorazili záchranári. Podľa ich slov kričal majiteľ firmy. Jedného z miestnych chlapov mal nájsť s vážnymi zraneniami, ktorým nakoniec aj podľahol. "Len z počutia čo som sa tam dozvedel, tak záchranári prišli, ale už to bolo zbytočné. Zranenia boli fatálne," povedal obyvateľ Vrboviec Ľubomír. "K udalosti došlo v priestore skládky biomasy. Telo 58-ročného muža bolo nájdené v blízkosti zvaleného betónového piliera," informovala hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Petra Kováčiková. 

Vlastimila pravdepodobne pripučil jeden z ťažkých panelov. Ako k tomu došlo a čo tam vlastne muž robil, sa policajti pýtali majiteľa. "Neviem, čo konkrétne sa stalo. Neviem. Bol to strašný šok, je to veľká tragédia," doplnil Ľubomír. Okolnosti nešťastia ale polícia stále preveruje. Čakajú aj na predbežné výsledky pitvy. "V prípade prebiehajú procesné úkony a bližšie informácie nebudú zo strany polície poskytované," uzavrela hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy