Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zlodej ukradol prívesný vozík aj s naštiepeným drevom. Pozrite sa, čo otrčil do kamery
Zdielať na

Zlodej ukradol prívesný vozík aj s naštiepeným drevom. Pozrite sa, čo otrčil do kamery

HUBINA / Trnavskí policajti sa na ľudí obracajú s prosbou o pomoc. Potrebujú stotožniť dvoch mužov, ktorí boli akční pod bezpečnostnou kamerou. Jeden z nich mal pri tom spustené nohavice.

​Niektorí si nepotrpia na svojom zovňajšku ani vtedy, keď ich sníma kamera. Príkladom môžu byť dvaja muži, teda presnejšie jeden z nich. Pri rýchlej akcii do ktorej sa pustili, si nestihol vytiahnuť padajúce nohavice. Podozriví muži v obci Hubina pripojili k autu prívesný vozík, ktorý im nepatril. Na jeho ploche mala majiteľka naložené drevo. Vozík mala riadne uzamknutý pred rodinným domom, ale ani to zlodejov neodradilo.

"Majiteľke krádežou vznikla škoda vo výške 900 eur, a to nielen na samotnom vozíku, ale aj na naštiepenom dreve, ktoré na ňom bolo naložené," informovala Zlatica Antolová, hovorkyňa KR PZ Trnava. Kriminalistom sa podarilo na jednej z kamier v okolí získať tento unikátny záznam. Pokiaľ ste mužov spoznali, kontaktujte políciu. Pomôžete účinkujúcim v ďalšom kariérnom posune. Zlodejom pri takejto krádeži hrozí až dvojročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy